Als aannemer stellen we bij Jacobs i3 onze klant centraal. Onze doelstelling is het realiseren van zijn bouwdroom, liefst met meerwaarde. We hechten dan ook veel belang aan een persoonlijke begeleiding, een duidelijke communicatie en uitmuntende dienstverlening. Dat is de eerste stap in het creëren van de beoogde meerwaarde.

Werkwijze van Jacobs i3

Persoonlijke begeleiding

Jacobs i3 laat zijn klanten nooit aan hun lot over. Dat garanderen wij en onze vakbekwame medewerkers. Al van in de offertefase tot en met de oplevering gaan we tot het uiterste om een eindproduct af te leveren dat aan de verwachtingen voldoet. Doorheen het hele traject heeft u ook één vast aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met vragen of ideeën over uw bouwproject.

Duidelijke communicatie

We hebben geen geheimen voor onze opdrachtgevers. Dat maken we hard dankzij een duidelijke communicatie. Dit start al tijdens de onderhandelingen. Alle opdrachtgevers mogen rekenen op gedetailleerde offertes. Zo staan ze nooit voor verrassingen. Tijdens de uitvoeringsfase maken we maandelijks nauwkeurige vorderingsstaten. De architect kijkt deze na en keurt ze goed. Zo heeft de opdrachtgever altijd een nauwkeurig inzicht in de totale kostprijs.
Nog tijdens de uitvoering van de werken geven we de klant wekelijks inzicht in de laatste stand van zaken.

De architect als partner

Het ontwerp van de architect is heilig. We vertalen dit met de grootst mogelijke getrouwheid naar de werkelijkheid. Stoten we tijdens het uitwerken van de productietekeningen op een probleem dan zoeken we intern naar een oplossing en stappen met deze oplossing naar de architect voor overleg. Bij het zoeken naar oplossingen proberen we ons altijd in te leven in de geest van het ontwerp.

Tijdloos bouwen

Een andere sterkte van Jacobs i3 is ons streven om samen met de architect tijdloze gebouwen te creëren. Zo investeert u als opdrachtgever in de toekomst. De waarde van een tijdloos gebouw stijgt immers alleen maar na verloop van tijd. Dankzij onze ruime ervaring in de verschillende bouwtypes kan ons team u hier correct adviseren.

Dienstverlening

Jacobs i3 maakt er een punt van zijn klanten doorheen het hele bouwproces goed te begeleiden. Die professionele en persoonlijke aanpak staat garant voor een efficiënte samenwerking.
We gaan daarin zelfs verder dan onze opdrachtgevers verwachten. Wanneer we opportuniteiten of mogelijke risico’s zien, communiceren we die onmiddellijk met de opdrachtgever en de architect. In bouwteam zoeken we dan naar de beste oplossing.